Ekstrem oppussing

Som våre faste leser gjerne har fått med seg, har vi de senere dager hatt en ørliten endring av designet på hjemmesiden vår. Det hele startet med en bug på forumet som gjorde at vi måtte logge inn hver gang vi besøkte siden. Slik har det vært en tid nå, men nå var nok nok og vi (lille) gikk i gang med en oppgradering av forumet. Denne oppgraderingen viste seg å være en stor suksess, så da gikk vi i gang med å oppgradere resten av nettsiden også. Selve oppgraderingen her gikk raskt og særdeles smidig for seg, etter litt debatt om vi virkelig skulle gå i gang med denne også, hoppet vi i det og var ferdig på femten sekunder(!) Da oppgraderingen var unnagjort, tittet vi rundt for å finne ut hva som var nytt og annerledes og tilfeldigvis snublet vi over dette temaet som du nå ser. Vi likte det umiddelbart, og satte i gang med å skifte. Dette skulle vise seg å være litt mer klønete enn først antatt, men etter undertegnede har hatt seg et dypdykk i kildekoden og fikset og trikset, er vi, temmelig nøyaktig et døgn etter vi startet, godt fornøyd med resultatet.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.