£&¤/@=&”#!¤!”¤=!”#?=%$]$ (vi tapte)

Ja, nei, faen, hva skal man si?

Denne matchen burde vi vunnet. Hadde vi bare kjørt Gantz som vi gjorde 30 minutt før, og på kval… Men akk, nei :(

Det ble vårt andre tap på to dager, surt nok, og ekstra surt siden vi leda halvveis. Vår motstander var tyske (?) Japan Minis Team, et lag som lå under oss på ranken, men som har tapt mot mange gode lag, men vunnet kampene sine ellers. Så vi forventa en jevn match. Det at kun fire stykk stilte for dagen, i meg (Dr.), Mons, Pitfire og Smurre, gjorde at ting så ut til å bli enda jevnere.
Og DET ble det!

For min del, jeg som ikke har kjørt ESL så lenge, så var ESL Crown (vårt valg) fantastisk moro. Vi kjørte ikke som guder, men vi kjørte stabilt OK, noe JMT også gjorde på Crown. Men vi var OK+! JMT gikk opp i 1-3-ledelse etter fire runder, en ledelse vi henta inn igjen, før vi gikk opp i 5-3 etter noen fine runder med kjøring. Jeg var i alle fall mindre nervøs enn i går, men pulsen var på topp – selv om jeg spiller liggende i senga… Vi gikk for to på rad på 5-3, men to fine runder av JMT gjorde at det stod 5-5 etter 10 runder på Crown. Spenninga var stor, og stemninga var god. En flott runde av oss, gjorde at vi gikk opp i 6-5, og fikk setball – en setball vi banka inn. 7-5 på Crown; et godt utgangspunkt for Gantz.

Men Gantz var JMT sitt banevalg, og vi så at de var stabilt gode. Men det hadde jo vi òg vært før på dagen… Gantz startet med at JMT gikk opp til 0-2, etter elendig kjøring generelt fra oss. Vi reduserte til 1-2, med OK kjøring, før JMT fikk seg et nytt poeng. Elendig kjøring fra undertegnede, samt dårlig/OK fra mine to gode venner Mons og Pitfire, gjorde at vi kollektivt bare var dårligere enn japanerne i 15 minutt. På stillinga 2-5, tenkte vi “steike, nå tar vi dem”. Men så tok de runde åtte og ni…meh – 2-7, og 9-12 sammenlagt.

Et surt tap, men (tro det eller ei) vi gjorde vårt beste under omstendighetene. Alle kan ha dårlige dager; vi hadde 15 dårlige minutter.

Men vi får samle troppene, for på søndag blir det ny match – mot prima motstand.

Dr.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.