Årets første tap er et faktum…

…men russiske Wings of Speed var gode, og ikke minst stabile. Det var det kun noen av oss som var.

Etter seks flotte seire i ESL-sirkuset i år, røyk vi dessverre på vårt første tap. Vi visste vel på forhånd at vi kom til å møte en god motstander, men vi stilte som vanlig opp med både godt mot og humør :)

Banene vi skulle kjøre var WoS sitt valg; ESL InterceptioN, og vårt valg; ESL Crown.

Kampen starta med Crown, der Loffen, Smurre, Pitfire og Dr.Feelgood kjørte for SSR. Oppgjøret startet med en draw, som burde vært seier om undertegnede ikke hadde kjørt ræv gjennom hele banen. Utover fikk vi se et stabilt veldig godt lag herje litt med oss, med både 1-, 2-, 0g 3-0 på rappen til de. Det ble fulgt opp av 4-, 5-, og 6-0… :P

Men da alt så som mørkest ut, så slo vi til og tok 6-1. I et minutt tenkte alle på serveren at SSR ville ta seks på rappen, men så kom 7-1. Fortjent seier til WoS, der SSR kjørte heller dårlig, med unntak av Loffen som – som vanlig – er god.

Neste map var som kjent InterceptioN, der jeg og Pit ble bytta ut med Munkemann og Mons. Også her starta de heller dårlig for oss, der WoS tok to relativt tette runder til 2-0. 3-, og 4-0 tok våre russiske venner greit, før vi slo tilbake. Loffen og Smurre kjørte ganske fint gjennom hele bane nummer to, men det gjorde 4/4 hos de òg… På 4-1 gikk WoS kjapt opp til 6-1. Kampen var uansett tapt, men en siste nydelig krampetrekning kom nå til syne. I runde nummer åtte, var hele 4 av 5 på topp fra SSR. De to neste rundene vant SSR så vidt, men på 6-4 sprakk det, og WoS tok hjem seieren med 7-4.

7-1, 7-4, og 14-5 til sammen. Fortjent seier til Wings of Speed, men vi så mange fine tendenser fra oss også gutta. Med enda litt mere svetting, så blir dette bra :D

Dagens kamp ble også åpning av vår nye server “SSR Match1″, med påfølgende relay, så alle våre fans kan få se oss kjøre.

I morgen klokka 21.00 er det duka for ny match, da mot Japan Minis Team. Banene som skal kjøres er ESL Crown og ESL Gantz. Vi gleder oss veldig til å reise kjerringa igjen – for å si det mildt -, for det blir ikke to tap på rad!

Dr.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.