Archive for February, 2010

To nye medlemmer

Idag har vi fått to nye medlemmer. Det er en glede å ønske velkommen til YaWee og Sjukkk :-D

SSR vs Royal Pandas

Hei. Idag hadde vi kamp mot Royal Pandas, og etter tap mot OWN, Kinetic og Unique for en god stund siden har det vært veldig stille rundt SSR og kampmodus. Med lite treningsiver blant de mange, men en god del trening hos våre mest aktive om dagen, så det ut som dette kunne være en god dag.

Tilslutt endte det opp med at jeg, stort sett helt utrent frem til 16-tida idag, stilte som 4. mann. De som virkelig skulle vise kjøring var Loffen, Sondt1 og Cholera.

Vår bane var We’ve only just begun, av Razor og Edge, og her viste vi fra start av at vi ville vise oss frem. 7 runder, og 7 poeng. 7-0. Mye bra kjøring fra alle i SSR, og jeg selv var meget fornøyd med å havne blant topp 5 de fleste gangene. Hadde selv som mål å ikke bli sist på runden, og det gikk stort sett bortsett fra en runde :-)

Neste bane var RP’s bane, Flaming Phenix, og her var det uvisst hvor bra SSR var forberedt. Første runde viste en gang for alle at det viktigste når man velger bane er å velge en bane man kan komme til mål på, selv med en liten feil. 4 spillere kom i mål på første runde, og undertegnede overrasket seg selv med å blir nr. 3. Siden jeg har vært slapp den siste tiden var øvingen minimal, men det viste seg at det å komme til mål var viktigst, i tillegg til at de tre ovennevnte spillerne satt knalltider innimellom. SSR ledet 3-0, det ble 4-4, men etter det begynte RP med småfeilene på feil steder, og sluttet å komme til mål. 4-4 ble til 7-4, og SSR hadde tatt seieren. Siste bane fikk ikke undertegnede med seg, men rapportene sier at det ble en amputert runde.

GG SSR, takk for innsatsen til alle spillerne og Groms på tribunen. Og takk for kampen til Royal Pandas!!