Archive for October, 2009

SSR vs Gjøvik = 3 – 0

Etter en god del øving av flere i SSR-leiren så hadde vi trua før kampen mot Gjøvik. Etter mye om og men ble kampen tilslutt spilt på lørdagen, og selv om SSR’s kvallik besto av tacospising og andre middagsretter så var vi mer enn klare til kamp klokken 20.00.

Hadde trodd det skulle bli en liten nøtt å møte Gjøvik, da de har hatt endel gode tider å vise til, men etter 7 runder sto det 7-0 og første baneseier var gjort unna for sauene. Selv med varierende kjøring var det godt nok til å vise at vi hadde kjørt Ninja-banen såpass at det gikk veldig greit.

Videre til Mons’ bane, der man kan treffe litt feil et sted og fort havne rundt 1.05-tallet om man er uheldig. Treffer man riktig kan det gå styggfort derimot. Litt opp og ned i prestasjonen, men etter 3-4 runder begynte enkelte i Gjøvik-laget å rygge, og da var det rimelig klart hva målet med kampen var.

7-0 endte Mons-banen, og vi var klare for Ninja-banen. Denne gikk greit helt til jeg klarte kunststykket å retire på stillingen 3-0, og Gjøvik fikk sitt ene poeng for dagen. Endel unødvendige kommentarer fra Gjøvik-gjengen mot slutten, men det var lite annet å gjøre enn å kjøre de 4 siste rundene ferdig og si takk for kampen.

SSR går videre som gruppevinner, så nå er det bare å vente på hvem som blir motstander i kvartfinalen om rundt 2 uker.

GG :-)

Banens beste var igjen Noviso, men tror de fleste SSR’ere var innom en PB eller to iløpet av kampen, og det er moro å se!

SSR mot FFTP

SSR spilte i dag sin første kamp i gruppespillet i NTC. SSR er favoritten til å vinne gruppen og derfor var ingenting annet enn seier godt nok i dagens kamp. Gutta presterte og vant til slutt hele 21-7.