Archive for the ‘SSR’ Category

ESL-CAP gruppene trukket

I går kveld ble gruppene og divisjonene i CAP trukket. SSR havnet i fjerdedivisjon avdeling A. Det er to grupper i fjerdedivisjon, begge med åtte lag. Gruppen vår består av følgende:

Fourth League
Group A:
MaDrivers Team
FAST Brasil
Competo
Vodka
Elf-TeaM+Elf-Green
Super Sheep Racing.CAP
Hardware Arena.TMNF
They Kick Ass

Vi møter en del gode og kjente lag, men mange av lagene har avgitt de beste spillerne sine til lagene i EMS, så det er litt usikkert hvor gode de forskjellige lagene faktisk er. Spesielt i andredivisjon, øverste i CAP, ser dette ut til å kunne bli et problem. Vi satser uansett på at vi kan hevde oss i toppen og være med å kjempe om et eventuelt opprykk ved første mulighet.

Virtual gaming, det andre norske laget i CAP havnet i femtedivisjon, avdeling C. Siste norske lag er Lions som er med i EMS, de gruppene er ikke trukket enda, men ESL-admins sier de vil ha trukket dem før kampstart neste søndag.

Hele trekningen hos esl.eu: http://www.esl.eu/eu/tmnf/premierships/competition/amateur/news/153624/

SSR & Friends goes CAP

Like etter vi startet med ESL-Ladderen ble det annonsert ganske store endringer i konkurransene hos ESL. Det gamle systemet med en serie med flere divisjoner ble byttet ut med to nye. Øverste divisjon, gamle Premier League ble endret til EMS. Her er det kun 16 lag som spiller og alle spillerne må ha “ESL-Premium”, noe som koster 30 euro i året pr spiller, ca 240 kroner. De lagene som ikke tar seg råd til å være med i EMS, eller ikke er gode nok, blir henvist til CAP, Competition Amateur Premiership, noe som ligner på det gamle CPS, men altså uten en Premier League. I denne nye CAP var det mulig for alle lag som ville å melde seg på, noe som førte til at 65(!) lag har meldt seg på.

Et av de påmeldte lagene er da oss. Vi fikk kjørt en del kamper i ESL-ladderen, og fikk med det en grei erfaring, og oversikt over hva som eventuelt måtte endres på før vi skulle i gang med CAP. Det første vi måtte ordne var spillere. Ladder-kampene gikk stort sett 3v3 og på enkelte av de var vi akkurat nok folk. I CAP kjøres det blant annet 5v5, så vi trengte noen ekstra spillere. Løsningen på dette ble at vi tok kontakt med OWN for å høre om det var noen av dem som var interessert i å være med. De var positive og før vi visste ordet av det, hadde vi med fem fra dem; Sondt1, Caly Creature, Aparte, Monsi og Rambo.

I tillegg til våre egne spillere, og gjengen fra OWN, fikk vi hentet inn vår faste medarbeider Jonas’O, som har kjørt ESL med oss og er i NWT nå, Olastuen fra TT, og i tillegg har vi lånt Kempshaw og Wolfram fra Rage-esports.

I skrivende stund teller laget 18 spillere (noen i ikkje-kjørende roller), men flere kan komme før fristen er ute. Første kamp er neste søndag klokken 19.30, vi vet enda ikke hvilken divisjon vi havner i, eller hvem vi skal spille mot, denne infoen kommer forhåpentligvis snart.

SSR.cap: http://www.esl.eu/eu/tmnf/premierships/competition/amateur/season7/team/5753221/

 

Ekstrem oppussing

Som våre faste leser gjerne har fått med seg, har vi de senere dager hatt en ørliten endring av designet på hjemmesiden vår. Det hele startet med en bug på forumet som gjorde at vi måtte logge inn hver gang vi besøkte siden. Slik har det vært en tid nå, men nå var nok nok og vi (lille) gikk i gang med en oppgradering av forumet. Denne oppgraderingen viste seg å være en stor suksess, så da gikk vi i gang med å oppgradere resten av nettsiden også. Selve oppgraderingen her gikk raskt og særdeles smidig for seg, etter litt debatt om vi virkelig skulle gå i gang med denne også, hoppet vi i det og var ferdig på femten sekunder(!) Da oppgraderingen var unnagjort, tittet vi rundt for å finne ut hva som var nytt og annerledes og tilfeldigvis snublet vi over dette temaet som du nå ser. Vi likte det umiddelbart, og satte i gang med å skifte. Dette skulle vise seg å være litt mer klønete enn først antatt, men etter undertegnede har hatt seg et dypdykk i kildekoden og fikset og trikset, er vi, temmelig nøyaktig et døgn etter vi startet, godt fornøyd med resultatet.

Old open III – Classic edition

Da er tiden kommet for Old open III. Denne turneringen går på en asfaltbane, en dirtbane og en bane fra en kategori kalt “classic”, noe som tydeligvis betyr gammel… SSR stiller (med litt hjelp av gode venner) to lag av åtte spillere til turneringen. Det ene laget kalles, som vanlig, SSR og styres av Loffen. På dette laget finner vi følgende lineup:

  • Roya, Ziqums, Dr. Feelgood, Abelll, Giroo, Cholera, Loffen og Smurre

Lag nummer to heter Ultra SSR og ledes av Pit og Lille, dette laget består av følgende:

  • Lille79, Pitfire, Buvik, Lurifax, TJ, Zipper, PB og Ice

Nå er gruppene sluppet og våre to lag har havnet i følgende grupper, SSR er i gruppe A:

  • SSR, OWN, Raring og BumpsAlot

Her satser vi på grei gjennomkjøring og at SSR går videre sammen med enten OWN eller BumpsAlot. Funfact: SSRMons har for anledningen valgt å kjøre med BumpsAlot.

USSR har havnet i gruppe D:

  • USSR, Desert Rats, RG-esports og tIRC

Her utpeker vel D-Rats og RG seg som umiddelbare favoritter, men vi håper på det beste og satser uansett på å banke tIRC i vårt oppgjør ;)

Open starter førstkommende søndag og baner må være utvekslet innen fredag midnatt.

Første kamper er:
SSR vs OWN
og
USSR vs RG-esports

£&¤/@=&”#!¤!”¤=!”#?=%$]$ (vi tapte)

Ja, nei, faen, hva skal man si?

Denne matchen burde vi vunnet. Hadde vi bare kjørt Gantz som vi gjorde 30 minutt før, og på kval… Men akk, nei :(

Det ble vårt andre tap på to dager, surt nok, og ekstra surt siden vi leda halvveis. Vår motstander var tyske (?) Japan Minis Team, et lag som lå under oss på ranken, men som har tapt mot mange gode lag, men vunnet kampene sine ellers. Så vi forventa en jevn match. Det at kun fire stykk stilte for dagen, i meg (Dr.), Mons, Pitfire og Smurre, gjorde at ting så ut til å bli enda jevnere.
Og DET ble det!

For min del, jeg som ikke har kjørt ESL så lenge, så var ESL Crown (vårt valg) fantastisk moro. Vi kjørte ikke som guder, men vi kjørte stabilt OK, noe JMT også gjorde på Crown. Men vi var OK+! JMT gikk opp i 1-3-ledelse etter fire runder, en ledelse vi henta inn igjen, før vi gikk opp i 5-3 etter noen fine runder med kjøring. Jeg var i alle fall mindre nervøs enn i går, men pulsen var på topp – selv om jeg spiller liggende i senga… Vi gikk for to på rad på 5-3, men to fine runder av JMT gjorde at det stod 5-5 etter 10 runder på Crown. Spenninga var stor, og stemninga var god. En flott runde av oss, gjorde at vi gikk opp i 6-5, og fikk setball – en setball vi banka inn. 7-5 på Crown; et godt utgangspunkt for Gantz.

Men Gantz var JMT sitt banevalg, og vi så at de var stabilt gode. Men det hadde jo vi òg vært før på dagen… Gantz startet med at JMT gikk opp til 0-2, etter elendig kjøring generelt fra oss. Vi reduserte til 1-2, med OK kjøring, før JMT fikk seg et nytt poeng. Elendig kjøring fra undertegnede, samt dårlig/OK fra mine to gode venner Mons og Pitfire, gjorde at vi kollektivt bare var dårligere enn japanerne i 15 minutt. På stillinga 2-5, tenkte vi “steike, nå tar vi dem”. Men så tok de runde åtte og ni…meh – 2-7, og 9-12 sammenlagt.

Et surt tap, men (tro det eller ei) vi gjorde vårt beste under omstendighetene. Alle kan ha dårlige dager; vi hadde 15 dårlige minutter.

Men vi får samle troppene, for på søndag blir det ny match – mot prima motstand.

Dr.